Om os

Lelo’s Pizzaria leverer fortryllende take away retter som alle glæder sig til at smage. Alle pizza bunde er frisklavede og der anvendes kun friske råvarer som topping. Desuden er der kun ansat engageret personale i restauranten, som gerne gør den ekstra indsats for at gøre din aften fuldendt. For hos Lelo’s Pizzaria værdsætter vi vores kunder og ønsker at give jer en fantastisk smags- og serviceoplevelse hver gang. Dette mål er naturligvis gældende både for vore gæster i restauranten og for vore take away kunder.

Kort sagt her hos Lelo’s Pizzaria lover vi dig en super oplevelse. Prøv selv! Bestil bord via telefonen eller bestil dit take away måltid via den mobilvenlige side lige her, så står vi klar til at servicere dig. Har vi tidligere leveret take away mad til dig eller haft besøg af dig i restauranten, så vil vi blive meget glade for en tilbagemelding fra dig. Vi værdsætter meget den tid du bruger på at fortælle os om din oplevelse, for kun på den måde kan vi blive endnu bedre til at servicere dig næste gang.

Lelo's Pizzaria

Grenaa Lelo's Pizzaria

Blev du lækkersulten af at høre om vore lækre retter, kan du finde Lelo’s Pizzaria på adressen Østergade 12, 8500 i Grenaa. Du vælger selv, om I ønsker take away mad bestilt online eller om du ønsker at spise i restauranten. Take away kan afhentes i restauranten eller vi kan levere den til dig. Det er helt op til dag hvad der passer bedst i dine planer. Velkommen og velbekomme.

Kontakt os
Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan fortsætte med at bruge siden, hvis du accepterer vores cookies. Læs mere.... OK